AcasăNewsChiliman: Imi dau demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL

Chiliman: Imi dau demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL

Andrei Chiliman

Andrei Chiliman a anuntat, marti, ca isi da demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL. Primarul sectorului 1 al Capitalei a precizat ca ramane membru al Partidului National Liberal.

Andrei Chiliman

„Imi dau demisia de onoare din Biroul Politic Central al PNL. Consider ca facand parte din actuala echipa de conducere a PNL, aleasa pe lista propusa de presedintele Crin Antonescu, nu mai sunt in masura sa fac ceea ce mi-am propus pentru cetatenii care m-au investit cu increderea lor. Este un gest de onoare si fata de cei pentru care m-am implicat in politica, dar si fata de presedintele partidului”, a spus Chiliman, potrivit Mediafax.

LIVE TEXT Andrei Chiliman: Iau in considerare demisia din PNL. E o decizie foarte grea

Vinerea trecuta, dupa o intalnire avuta cu presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care l-a sfatuit sa nu plece din partid, Chiliman a precizat ca isi va anunta decizia privind o eventuala demisie din partid dupa Pasti.

Andrei Chiliman a fost inlocuit, lunea trecuta, cu Eugen Nicolaescu la sefia PNL Bucuresti. Dupa aceasta schimbare din functie, Chiliman a declarat ca, pentru prima oara, dupa aproape 23 de ani de cand este membru PNL, ia in considerare „in mod foarte serios” demisia din partid.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger