AcasăNewsChiliman contraataca: Antonescu, lipsit de onoare si bun-simt

Chiliman contraataca: Antonescu, lipsit de onoare si bun-simt

Andrei Chiliman considera ”perfect credibila” varianta excluderii sale din PNL. Motivul: ”modul in care Crin Antonescu conduce PNL si felul in care intelege politica”.

Andrei Chiliman afirma ca Antonescu tradeaza PNL-ul si cauza liberala, nu el

Iar in opinia lui Chiliman politica dusa de Antonescu se rezuma la ”batalia lui oarba pentru putere”, pe care vrea sa o castige apeland la ”vorbe bine ambalate, dar goale de continut” si la ”calcarea in picioare a normelor statutare, a regulilor nescrise ale onoarei si ale bunului-simt, in general”.

Declarat, ”mai cu o jumatate de gura, mai cu toata gura”, tradator de catre Crin Antonescu, Andrei Chiliman il acuza la randul lui de tradare a ”adevaratelor convingeri politice” pe liderul PNL. Situatie in care PNL risca ”sa se transforme in partidul cel mai anti-occidental din Romania daca va merge pe linia convingerilor lui Antonescu”, dupa cum a precizat Chiliman pentru HotNews. Intrebat daca se bazeaza pe sprijinul colegilor in conflictul cu Antonescu, liberalul pus la index s-a limitat a spune ca el personal se asteapta ca  ”oamenii din partid, nu neaparat liderii, sa actioneze in sensul mentinerii partidului pe linia valorilor occidentale”. Context in care nominalizat a fost doar Calin Popescu Tariceanu: ”Contez pe Calin ca se va bate pentru ca PNL sa ramana un partid pro-occidental”.

author avatar
Simona Badulescu
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger