AcasăNewsChicago: un om torturat in direct, pe Facebook Live!

Chicago: un om torturat in direct, pe Facebook Live!

Imaginile socante pe reteaua de socializare au scandalizat internautii: un tanar, handicapat, este sechestrat si batut fara mila de patru indivizi.

Clipul video arata o persoana prabusita intr-un colt de camera, iar din fundal se aud strigate: “O sa te torturez!”…”Va avea loc o crima aici!” Dupa postarea aparuta pe Facebook Live, a mai aparut un videoclip, pe Youtube, realizat, se pare, de aceiasi autori, care lovesc cu brutalitate o persoana, urland “Fuck Donald Trump!”, “Fuck white people!”

“Un videoclip cu agresiuni brutale asupra unui barbat cu probleme mentale a fost difuzat pe retelele sociale. Imaginile arata imprudenta acestor delincventi, care dupa ce au agresat victima, au difuzat clipul in toata lumea. Este vorba de patru adolescenti, doi barbati si doua femei, care sunt interogati”, a precizat la conferinta de presa, agentul Eddie Johnson, din departamentul de politie al metropolei americane.

Se pare ca tanarul a fost rapit de agresori din casa unui prieten al acestuia, fiind gasit, ulterior, de o patrula de politie, ratacind, in stare de soc pe strazi.”Este traumatizat si este dificil sa comunicam, deocamdata cu el”, a mai spus Johnson. Clipul postat pe Facebook a fost retras, pe motivul ca reteaua de socializare “nu autorizeaza nici o persoana sa celebreze sau sa glorifice crima si ura”, a precizat un purtator de cuvant al companiei.

author avatar
Bogdan Borcea
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger