AcasăNewsChereches, dupa propunerea de excludere din PNL: Ceea ce isi doreste Crin...

Chereches, dupa propunerea de excludere din PNL: Ceea ce isi doreste Crin Antonescu se si intampla

Liberalul Catalin Chereches considera ca e „regretabil” ca se doreste sa „ii fie inchisa gura” si sa nu isi exprime punctul de vedere in cadrul PNL-ului. Cat priveste excluderea sa din formatiune, edilul baimarean spune ca asteapta decizia formala, dar ca nu crede sa fie surprize, pe motiv ca „ceea ce isi doreste Crin Antonescu se si intampla in cadrul partidului”.

Dupa ce s-a anuntat propunerea privind excluderea sa din randul liberalilor, Chereches a declarat, luni, intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca va continua sa faca ceea ce a facut pana acum, in folosul comunitatii din Baia Mare, municipiul al carui primar este.  „Obiectivul meu este sa fiu un primar excelent, nu un obedient membru de partid. Faptul ca cineva doreste sa-mi inchida gura si sa n-am opinii este regretabil, mai ales intr-un partid liberal, unde ar trebui inclusiv curentele minoritare sa fie incurajate”, a spus politicianul.

Chereches considera ca remarcile sale cu privirile la faptul ca nominalizarile PNL pe listele la alegerile parlamentare, in colegiile de Baia Mare, au fost „nefericite” nu ar fi trebuit sa supere conducerea partidului. „Antonescu ar trebui sa inteleaga ca un om, mai ales tanar ca mine, cu cele mai multe voturi in tara, ca primar, am dorinta de a spune punctul de vedere, tocmai pentru a-l ajuta sa ia decizii mai bune. Probabil ca domnia sa vrea oameni comozi si nu oameni performanti in jurul lui„, a mai spus edilul din Baia Mare.

Catalin Chereches a mai declarat ca, daca va fi exclus din PNL, va ramane un primar independent. Dar pana una, alta asteapta sa vada decizia. „In acest moment astept sa vad decizia formala a Delegatiei Permanente, vorbim deocamdata doar de o propunere de excludere, nu de o excludere propriu-zisa. Dar oricum nu vor exista surprize, ceea ce isi doreste Crin Antonescu se si intampla in cadrul partidului, oamenii sunt destul de tacuti in acest moment„, a adaugat Chereches.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger