AcasăNewsCher, bestiala la 71 de ani

Cher, bestiala la 71 de ani

Celebra cantareata care a primit trofeul Icon Award in semn de pretuire pentru indelungata cariera, a aratat, la festivitatile Billboard Music Awards, de ce e inca in stare. De multe.

Se pare ca starul a gasit secretul tineretii vesnice cat mai putine haine are cu ce

O fi deschis ea, Nicki Minaj, de-o maniera provocatoare, ceremoniile Billboard Music Awards care au avut loc in Las Vegas, dar s-a vazut ca mai are inca drum lung sa se compare cu Cher. ”Bunicuta”, daca e sa ne luam dupa varsta, a venit pe scena pur si simplu jumatate dezbracata. ”Regina provocarii”, cea care altfel si-a inceput cuminte cariera alaturi de sotul ei, Sonny, a dovedit ca nici la 71 de ani nu a pierdut sensul show-ului.

Imbracata, sau mai bine zis dezbracata, intr-un costum cu strasuri si purtand o peruca platina-fucsia, diva a interpretat doua piese binecunoscute din repertoriul sau: ”Believe” si ””If I Could Turn Back Time”. Chiar daca se stie ca starul este dependent de chirurgia estetica, Cher a fost super indrazneata la 71 de ani. ”Mi-am dorit de la cinci ani sa fiu pe scena. Fac asta de 53 de ani, desi am 71”, a spus cantareata, in aplauzele asistentei. De altfel, intr-un recent interviu acordat revistei Billboard, Cher marturisea ca ”nu-i place deloc sa imbatraneasca”. ”Mereu sunt urmarita de gandul cum de pot sa alerg de la un capat al altul al scenei, la varsta mea, ma gandesc ca ar fi trebuit sa fiu moarta”. Judecand dupa fotografiile incendiare de la Billboard Music Awards, diva e mai vie ca oricand.

author avatar
Bogdan Borcea
844 afisari

1 COMENTARIU

  1. BESTIALĂ? ZICI CĂ-I NEBUNĂ ÎN POZA ASTA!
    A făcut la operații estetice că, numai organele interne cred că nu-s operate!
    Dacă nu era operată, semăna cel mult cu HĂINELĂ!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger