AcasăNewsCheloo, cercetat in libertate, sub control judiciar

Cheloo, cercetat in libertate, sub control judiciar

(foto: a1.ro)

Dupa ce, in cursul amiezii trecute, a fost dus la audieri, la sediul DIICOT Ploiesti, anterior procurorii perchezitionandu-i locuinta din Breaza, rapperul a aflat ca va fi cercetat in continuare in libertate in dosarul in care a ajuns in vizorul anchetatorilor antimafia.

(foto: a1.ro)

Mai exact, Catalin Stefan Ion, cunoscut drept Cheloo, solistul trupei „parazitii”, a fost plasat sub control judiciar, din cate anunta Digi 24. Masura a fost dispusa seara trecuta tarziu, dupa ce rapperul a fost audiat de procurorii in fata carora a ajus candva in jurul pranzului.

Va reamintim ca procurorii DIICOT au anuntat, miercuri, faptul ca s-au facut zece perchezitii intr-un dosar in care exista suspiciuni in privinta unor fapte de trafic si detinere de droguri, actiuni urmate de zeci de audieri, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Ploiesti. Verificarile au vizat atat adrese din Bucuresti, cat si din judetele Prahova si Ialomita, fiind facute „in cadrul unei actiuni vizand  savarsirea de catre un numar de 8 suspecti a infractiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis)   si detinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fara drept”. Mai mult, procurorii au precizat ca „in cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2015 si pana in prezent, in baza unei rezolutii infractionale unice si a unei intelegeri prealabile, suspectii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul Bucuresti iar ulterior le-au  comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orasului Breaza si a localitatilor limitrofe”, dar si ca la perchezitiile domiciliare „au fost gasite diverse cantitati de materie vegetala cu aspect de cannabis”.

 

 

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger