AcasăNewsChef Scarlatescu, Gina Pistol si o casatorie pe platourile de filmare

Chef Scarlatescu, Gina Pistol si o casatorie pe platourile de filmare

O promisiune-ramasag menita sa il incurajeze pe Catalin Scarlatescu sa mai dea jos din kilogramele pe care le avea la finele sezonului trecut de la „Chef la cutite” pare sa fi condus protagonistii catre…. o casatorie.

Gina si Chef Catalin, „mirii” zambareti de pe platoul „Chef la cutite”

Spunem pare pentru ca totul s-a desfasurat pe un platou de filmare, si anume in pregatirea sezonului cu numarul 4 al emisiunii in cadrul careia Catalin Scarlatescu e jurat, iar „mireasa” Gina Pistol prezentator. Dar si pentru ca instantaneele – postate luni pe pagina de Facebook a emisiunii –  au aparut fix in ziua in care se lanseaza noul sezon al productiei difuzate de Antena 1.

Din cate se poate vedea din fotografii, Gina are un buchet varatic si pare sa fi imbracat acea rochie de mireasa pe care spunea ca o are pregatita, in cazul in care Chef Catalin ajunge la 90 de kilograme si va ajunge sa-l „ia de barbat”. In tot acest timp, Scarlatescu priveste tare amuzat intreaga situatie. Nu oricum, ci avandu-i in dreapta pe Chef Sorin si pe Chef Florin, colegii care s-au aratat preocupati in toate sezoanele de pana acum sa-l convinga pe Scarlatescu sa renunte la burlacie, in chip de „martori”/”nasi” ai celor doi miri.

Cum s-a desfasurat pana la urma ceremonia, aflati urmarind noul sezon al emisiunii „Chef la cutite”!

sursa foto: Facebook/Chef la cutite

600 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger