AcasăNewsCharlotte Dawson, o celebra prezentatoare TV a fost gasita moarta in casa

Charlotte Dawson, o celebra prezentatoare TV a fost gasita moarta in casa

Prezentatoarea Charlotte Dawson a fost gasita moarta, sambata dimineata, in locuinta sa din Woolloomooloo, Australia.

In varsta de 47 de ani, fost fotomodel si prezentatoare TV, se pare ca Charlotte Dawson suferea de mai mult timp de depresie. Potrivit  nzherald.co.nz, vedeta a fost gasita moarta in locuinta sa, iar anchetatorii nu au putut identifica circumstante suspecte ale decesului, ceea ce duce la concluzia unei sinucideri.

Purtatorul de cuvant al vedetei a confirmat vestea care a facut inconjurul lumii, spunand ca apropiatii si familia acesteia sunt inca in stare de soc. Inca din 2012 Charlotte Dawson avea probleme, intrucat fusese si internata intr-o clinica de recuperare. Potrivit sursei citate, problemele sale emotionale ar fi inceput dupa ce a fost hartuita pe site-urile de socializare de niste persoane necunoscute.

Toti prietenii, dar si fanii vedetei sufera enorm pentru pierderea ei. Au fost postate sute de mesaje pe Twitter de la fani pana la staruri, prieteni de-ai lui Dawson. Chiar si actorul Russell Crowe a spus ca inca nu-si revine si ca nu poate sa creada ca buna sa prietena nu mai este.

foto:theaustralian.com

author avatar
Andra Nesu
1.178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger