AcasăNewsCFR: Trenurile au intarzieri de zeci de minute, din cauza furturilor. VEZI...

CFR: Trenurile au intarzieri de zeci de minute, din cauza furturilor. VEZI rutele!

(foto: ziare-pe-net.ro)

Reprezentantii CFR au anuntat, luni dimineata, prin intermediul unui comunicat, ca trenurile care fac legatura intre Bucuresti si Constanta, Brasov si Timisoara au intarzieri intre 20 si 60 de minute, dupa ce, in apropierea statiilor Dor Marunt, Sarulesti si Baneasa, au fost furate componente feroviare.

(foto: ziare-pe-net.ro)

Trenurile care circula pe relatiile Bucuresti – Constanta (si retur), Bucuresti – Brasov (si retur) si Bucuresti – Timisoara (si retur) inregistreaza intarzieri in grafic cuprinse intre 20 si 60 de minute, „din cauza actiunilor de sustragere a unor componente din sistemul de dirijare a traficului, actiuni savarsite in acest weekend de persoane necunoscute”, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Cai Ferate „CFR” SA.

Furturi de componente feroviare din apropierea statiilor CF Dor Marunt, Sarulesti, Baneasa si pe relatiile Gradinari – Vadu Lat si Timisu de Jos – Darste au fost anuntate reprezentantilor Politiei Transport Feroviar, potrivit reprezentantilor CFR.

„Echipele de interventie feroviare desfasoara lucrari pentru inlocuirea componentelor feroviare sustrase in mod repetat de persoane necunoscute si de remediere a defectiunilor survenite la instalatiile de dirijare a traficului, in urma savarsirii acestor actiuni infractionale. Lucrarile de reparatii la infrastructura feroviara si de inlocuire a elementelor sustrase se vor desfasura si in perioada urmatoare, astfel incat circulatia trenurilor sa se desfasoare in conditii de siguranta”, se mai arata in comunicat.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger