AcasăNewsCFR SA are un nou director general: Dan Costescu, numit la sefia...

CFR SA are un nou director general: Dan Costescu, numit la sefia companiei feroviare

(foto: romaniacurata)

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA are un nou sef. Este vorba despre Dan Costescu, numit in aceasta functie in urma unui proces de selectie, dupa cum anunta compania.

(foto: romaniacurata)

Numirea lui Costescu va pune capat peroadei de interimat la sefia CFR SA. Noul director general isi va prelua functia incepand de luni, conform Antena3. Insa pana pe 2 martie, atributiile in fruntea CFR SA vor indeplinite, cum se intampla inca din aprilie anul trecut, de catre directorul general adjunct al Directiei Tehnice din cadrul companiei, care a preluat, interimar, conducerea companiei.

Dan M. Costescu are 46 de ani si mai bine de doua decenii de experienta in „management, dezvoltare de afaceri feroviare, conducere si implementare de proiecte, consultanta feroviara, cercetare sau academic”, mentioneaza reprezentantii CFR SA, intr-un comunicat, in care se adauga faptul ca aceste aspecte au facut ca noul director general al CFR SA sa ocupe, pana in prezent, „pozitii reprezentative in companii private sau de stat, din Romania si Europa, din domenii precum industrie sau exploatare feroviara”.

476 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger