Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CFR SA are un nou director general: Dan Costescu, numit la sefia companiei feroviare

CFR SA are un nou director general: Dan Costescu, numit la sefia companiei feroviare

Autor:

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA are un nou sef. Este vorba despre Dan Costescu, numit in aceasta functie in urma unui proces de selectie, dupa cum anunta compania.

 

CFR CFR SA are un nou director general: Dan Costescu, numit la sefia companiei feroviare

(foto: romaniacurata)

Numirea lui Costescu va pune capat peroadei de interimat la sefia CFR SA. Noul director general isi va prelua functia incepand de luni, conform Antena3. Insa pana pe 2 martie, atributiile in fruntea CFR SA vor indeplinite, cum se intampla inca din aprilie anul trecut, de catre directorul general adjunct al Directiei Tehnice din cadrul companiei, care a preluat, interimar, conducerea companiei.

Dan M. Costescu are 46 de ani si mai bine de doua decenii de experienta in “management, dezvoltare de afaceri feroviare, conducere si implementare de proiecte, consultanta feroviara, cercetare sau academic”, mentioneaza reprezentantii CFR SA, intr-un comunicat, in care se adauga faptul ca aceste aspecte au facut ca noul director general al CFR SA sa ocupe, pana in prezent, “pozitii reprezentative in companii private sau de stat, din Romania si Europa, din domenii precum industrie sau exploatare feroviara”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 13-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!