AcasăNewsCFR: Lista trenurilor anulate, duminica, din cauza zapezii!

CFR: Lista trenurilor anulate, duminica, din cauza zapezii!

Vremea nefavorabila – depunerile de zapada, precum si vantul care viscoleste omatul – continua sa faca probleme pe calea ferata. Ca urmare, duminica la pranz, cateva zeci de trenuri sunt anulate, iar pe patru linii se circula restrictionat.

Aveti drum din Capitala catre alte destinatii din tara, duminica, si vreti sa stiti ce trenuri circula si pe ce rute au fost anulate anumite garnituri, din cauza vremii? Aflati ca, din cauza zapezii, pe liniile Brosteni-Slobozia, Buzau-Faurei Fir2, Ploiesti Sud-Brosteni si Urziceni- Faurei – Tecuci au fost impuse restrictii de circulatie, pana cand angajatii CFR, care au intervenit pentru a curata sinele de tren, reusesc sa indeparteze omatul care creeaza probleme in traficul feroviar.

De asemenea, conform celor mai recente informatii oferite de catre reprezentantii CFR, la prele 12 ale zilei de duminica, zeci de trenuri care ar fi urmat sa plece din sau sa ajunga in Bucuresti, dar si in mai multe judete din tara, au fost anulate, ca urmare a vremii nefavorabile. LISTA TRENURULOR ANULATE este disponibila AICI.

De altfel, CFR le recomanda celor care intentioneaza sa foloseasca mijloacele de transport pe cale ferata sa se informeze din timp cu privire la circulatia garniturilor, date fiind conditiile meteo nefavorabile, specifice iernii, fie de pe site-ul companiei, fie apeland numerele din LISTA cu numerele de telefon de la statiile CFR.

Sursa foto: brasov.net

300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger