AcasăNewsCFR: Circulatia trenurilor, adaptata la conditiile vremii nefavorabile

CFR: Circulatia trenurilor, adaptata la conditiile vremii nefavorabile

In cazul in care aveti nevoie, joi, sa circulati cu trenul, indeosebi in zonele aflate sub incidenta avertizarilor Cod portocaliu si galben de ninsori si vant puternic, si va intrebati daca sunt probleme la nivelul caii ferate, va precizam ca reprezentantii CFR au transmis ca pe toate magistralele de cale ferata traficul feroviar este deschis.

Cu toate acestea, se mentioneaza ca circulatia trenurilor este „adaptata la conditiile meteo nefavorabile inregistrate pe raza judetelor aflate sub Cod Portocaliu si Cod Galben de vant puternic si ninsori viscolite” si ca „echipele feroviare fac verificari permanente pe toate sectiile de cale ferata de pe raza judetelor aflate sub incidenta celor doua coduri de vreme nefavorabila, iar pe segmentele unde situatia o impune se va interveni operativ cu personal si utilaje, astfel incat sa mentinem operational traficul pe toate magistralele”.

In comunicatul CFR se mentioneaza si faptul ca „echipele de interventie verifica sistemul de alimentare cu energie electrica pe firul II intre statiile Timisu de Sus si Darste, unde este semnalata o lipsa de tensiune in firul de contact, iar in intervalul orar necesar operatiunilor de verificare si interventie, traficul feroviar pe aceasta distanta se va desfasura doar pe firul I”.

In cursul noptii trecute, au fost probleme in circulatia feroviara din cauza prabusirii unor copaci, insa acestea au fost remediate intre timp.

Inainte de a pleca la drum, calatorii sunt sfatuiti sa se informeze despre situatia trenurilor cu care vor sa calatoreasca.

sursa foto: Facebook/CFR

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger