AcasăNewsCezar Preda: "Frunzaverde sa convinga anarhistii PNL pentru o alianta cu PDL!"

Cezar Preda: „Frunzaverde sa convinga anarhistii PNL pentru o alianta cu PDL!”

Cezar Preda

Cezar Preda crede ca „nu este un lucru nou pentru nimeni ca exista o afinitate naturala politica intre PDL si PNL” si ca important este ca Frunzaverde sa ii convinga pe anarhistii si radicalii din PNL ca „Romania nu se poate construi cum vrea PSD”.

Cezar Preda

Deputatul Cezar Preda a facut aceasta precizare dupa ce a fost intrebat daca PDL exclude orice colaborare cu PNL. „Nu este un lucru nou pentru nimeni ca exista o afinitate naturala, politica intre PDL si PNL. Nu e nevoie sa spuna Frunzaverde in fiecare zi acest lucru, pentru ca noi il stim. Important este sa-i convinga pe anarhistii si radicalii din PNL ca Romania nu se poate construi asa cum vrea PSD, tragandu-i dupa ei”, a raspuns Cezar Preda.

Sorin Frunzaverde a fost ales, sambata, la Congresul PNL, in functia de vicepresedinte al PNL, cu o larga majoritate de voturi, fiind inregistrate si patru voturi „impotriva” si noua abtineri. El a anuntat in urma cu aproape saptamani ca demisioneaza din PDL si trece la PNL, urmand sa candideze din partea USL pentru un nou mandat la sefia CJ Cars-Severin.

Frunzaverde a declarat ca exista in PDL figuri politice de care il leaga o prietenie de 20 de ani si ca „nu este exclus ca alaturari viitoare sa refaca o echipa intr-o constructie politica care sa insemne ca inceput PNL”. El a subliniat ca PNL este un partid de dreapta si ca de aici se poate construi o dreapta puternica in Romania.

author avatar
Ciprian Purice
128 afisari

2 COMENTARII

  1. Migratia celor din PDL este din ce in ce mai mare!! Aceasta este doar o modalitate pentru a-si atinge propriile interese.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger