AcasăNewsCezar Preda dezvaluie planul lui Sorin Frunzaverde

Cezar Preda dezvaluie planul lui Sorin Frunzaverde

Cezar Preda este scarbit de oportunistii din partid

Democrat-liberalul Cezar Preda considera ca Sorin Frunzaverde, fost prim-vicepresedinte al partidului, este vinovat de valul de demisii cu care se confrunta PDL.

Cezar Preda este scarbit de oportunistii din partid

”Oportunisti aparuti meteoric in politica”. Aceasta este succinta caracterizare pe care pedelistul Cezar Preda le-a facut-o fostilor sai colegi. In plus, liderul democrat-liberalilor  buzoieni a declarat ca dezertarile sunt parte a unui scenariu pus la cale de  Frunzaverde impreuna cu liberalii.

Sorin Frunzaverde este banuit ca a deschis calea pedelistilor spre PNL

“Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde, totul s-a intamplat ca la sah, pe un scenariu prestabilit, totul a curs pe un scenariu, cred, negociat de Sorin Frunzaverde cu partea liberala”, a declarat Cezar Preda, precizand ca Romania are prea putini ”politicieni adevarati”. “Unii raman si se baga in batalie si incearca sa explice de ce a facut partidul, ce a facut partidul si cum trebuie sa gasim solutii impreuna, iar altii fug! E mai usor sa fugi!”, a mai afirmat presedintele PDL Buzau.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
883 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnul Preda habar nu are ce este in partid. De la inaltimea scaunelor celor din conducerea PD-L, nu se mai vede debandada din teritoriu. Sunt rupti de realitate si se imbata cu apa rece pentru alegerile viitoare. Se hranesc numai cu sondaje masluite. Pralamentarii nepatati parasesc partidul si ramin numai cei care au bube in cap si sunt santajati cu dosare penale sau cei care mai au afaceri cu statul de unde sug milioane de euro.
    Mergeti si vorbiti cu oamenii sa vedeti si veti vedea crudul adevar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger