AcasăNewsCezar Preda a sarit la gatul Monicai Macovei

Cezar Preda a sarit la gatul Monicai Macovei

Daca ma iau dupa imaginea proasta in presa, inseamna ca doamna Macovei nu mai candideaza nicaieri in lumea asta, a declarat prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.

Cezar Preda recunoaste ca i-ar da aviz negativ Monica Macovei

Desi s-ar lipsi bucurosi de onoarea de a fi colegi cu Monica Macovei, pedelistii nu au curajul sa intre in conflict direct cu fostul ministru al Justitiei.  Mai ales in aceasta perioada, cand Macovei a luat la puricat listele de candidati.

Monica Macovei

Politician dintr-o bucata, Cezar Preda a lasat fineturile deoparte, explicandu-i democrat-liberalei, in cuvinte simple,  ca nu este mai breaza decat ceilalti membri ai partidului. ”Comisia condusa de doamna Macovei nu are drept de veto. Decizia politica o iau co-presedintii aliantei. Va dau un exemplu: m-a interesat Diaspora. Doamna Macovei i-a gasit pe cei doi candidati ca au o imagine proasta in presa. Daca ma iau dupa imaginea proasta in presa, inseamna ca doamna Macovei nu mai candideaza nicaieri in lumea asta. Eu ce sa fac, sa ma iau dupa presa si sa-mi retrag candidatii”, a afirmat Preda, sugerand ca Monica Macovei a folosit Comisia de etica pentru a transa o serie de dispute personale. Pe principiul ”un sut in fund inseamna un pas inainte”, Macovei a interpretat criticile formulate la adresa ei ca pe o mare izbanda. ”Eu nu m-am rafuit cu nimeni din partid, am aplicat strict criteriile. (…) Daca ma ataca cine a primit aviz negativ, asta imi intareste succesul”, a conchis Monica Macovei.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger