AcasăNewsCezar Preda a demisionat din functiile PDL: Pot sa ma lupt cu...

Cezar Preda a demisionat din functiile PDL: Pot sa ma lupt cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei!

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca isi da demisia din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, mentionand ca va ramane totusi membru al acestui partid. Cezar Preda a precizat ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora „PDL a creat un monstru numit USL”.

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca isi da demisia din functiile detinute in partid, urmare a reuniunilor PDL care au avut loc sambata la Brasov, unde el a afirmat ca, prin hotararile pe care le-a luat, „PDL a creat un monstru numit USL”.

Cezar Preda a mai spus ca a fost criticat pentru afirmatiile sale de catre Emil Boc si „anumiti politicieni din Ardeal”.

„Eu ma pot lupta cu Victor Ponta, ma pot bate cu Elena Udrea, ma pot bate cu Traian Basescu, dar nu pot sa ma bat cu colegii mei din partid. Acesta este motivul pentru care am decis sa fac acest pas. Voi ramane membru al PDL, partid in care sunt de 15 ani, pentru ca eu nu cunosc alt partid. Voi face parte din echipa de campanie a domnului Predoiu si ma voi implica in tot ceea ce inseamna viata politica a PDL din postura de simplu membru si de deputat”, a declarat Cezar Preda potrivit realitatea.net.

Cezar Preda afirmase, sambata, la sedinta Colegiului Director largit al partidului, ca „prin deciziile dure luate pentru tara PDL a adus la guvernare o echipa PSD-PNL capabila sa restaureze Romania”. ” (…) Am creat si un monstru, am adus pe deciziile dure luate pentru tara o echipa de guvernare PSD-PNL capabila sa restaureze Romania. Ceea ce se intampla in Romania e restauratie, iar o guvernare nu poate sa procedeze asa”, spunea Cezar Preda.

Cezar Preda se afla la cel de-al treilea mandat de deputat de Buzau.

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger