AcasăNewsCEx la PSD, marti. Se discuta noua propunere de premier

CEx la PSD, marti. Se discuta noua propunere de premier

Dupa cele cinci ore de sedinta de luni, rastimp in care s-a aflat ca Mihai Tudose a demisionat, odata ce a ramas fara sustinerea PSD, s-a transmis ca liderii social-democrati se vor strange din nou la o sedinta a Comitetului Executiv National, de aceasta data pentru a discuta despre o nominalizare de prim-ministru.

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD de marti va incepe la ora 11 – din cate a confirmat Liviu Dragnea, dupa incheierea sedintei-maraton de luni. Liderul social-democrat a anuntat ca va fi o „discutie deschisa, transparenta si lunga, daca e nevoie, pentru a se discuta propuneri de nominalizare (…) pentru functia de prim-ministru, in asa fel incat dupa aceasta discutie sa avem cat mai putine motive sa ne temem ca vom ajunge a treia oara in aceasta situatie”. Adica in situatia de a face o alta propunere de sef al Guvernului, dupa plecarile lui Sorin Grindeanu si, mai nou, Mihai Tudose, din fotoliul de prim-ministru.

178 afisari

1 COMENTARIU

  1. CU DESTRAMAREA REPETATA A GUVERNELOR, TOT ASA A DEBUTAT SI DESTRAMAREA MAFIEI POLITICE SI GUVERNAMENTALE DIN ITALIA ANILOR ’70-80 cu sacrificii si cu pierderi de vieti omenesti importante. In ADN-ul colectiv al poporului roman exista mult venin, dusmanie si rautate care trebuie imputinate tot cu sacrificii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger