AcasăNewsCEx-ul PSD a adoptat o rezolutie, in care se invoca un "stat...

CEx-ul PSD a adoptat o rezolutie, in care se invoca un „stat paralel si ilegitim”

S-au aflat concluziile sedintei conducerii Patidului Social Democrat, desfasurate, vineri, la Baile Herculane, printre acestea si adoptarea -in unanimitate, din cate a precizat Liviu Dragnea – a unei rezolutii. Despre care seful PSD a sustinut ca „nu este o rezolutie indreptata impotriva lui Iohannis”.

 

Cel care a facut cunoscute mentiunile continute de respectivul demers a fost secretarul general a PSD. „Comitetul Executiv al PSD (…) a analizat rezultatele obtinute in cele 10 luni de guvernare, precum si situatia politica actuala (…) s-a constatat ca Guvernul a realizat masurile aferente perioadei analizate. (…) In acelasi timp, PSD a analizat situatia tensionata prezenta in spatiul public din cauza numeroaselor informatii despre abuzurile grave ale unor persoane care activeaza, au condus sau inca mai conduc institutii publice de forta si care indica in mod clar existenta unui asa-numit ‘stat paralel si ilegitim’, care incearca sa preia controlul asupra puterii politice, legitim constituita prin alegeri libere si corecte, reprezentand un pericol de natura sa ingrijoreze opinia publica”, a anuntat Neacsu.

Totodata, Neacsu a facut referire, citand din textul rezolutiei, la faptul ca „‘statul paralel si ilegitim’ foloseste resursele financiare publice si instrumentele specifice autoritatii de stat pentru a-i intimida, santaja sau inlatura pe decidentii politici care sustin sau promoveaza modificari legislative menite sa readuca puterile statului in matca lor constitutionala, in acord cu principiile democratice si cu drepturile si cu libertatile fundamentale ale omului”.

S-a anuntat „sustinerea totala pentru majoritatea PSD-ALDE”, dar si „sprijin” pentru actualul Guvern in privinta realizarii prevederilor din programul de guvernare.

170 afisari

1 COMENTARIU

  1. RO dupa 27 de ani de ANARHIE (zisa tranzitie ori democratie orginala sau damboviteana) a revenit in evul mediu .Dupa „Rezolutia” adoptata pe data de 17.11.2017 de catre PSD la Herculane ,ACEASTA GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA (dovedita cu probe si argumente) impreuna cu alta organizatie criminala ALDE trebuie scoase in afara legii iar infractorii de crima organizata din aceste structuri pedepsiti conform legilor in vigoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger