Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CEX la PSD. S-ar putea transa doua subiecte importante, una fiind remanierea

CEX la PSD. S-ar putea transa doua subiecte importante, una fiind remanierea

Autor:

In scurta vreme urmeaza sa inceapa sedinta conducerii Partidului Social Democrat, o reuniune cu atat mai importanta, cu atat mai mult cu cat se asteapta sa se discute pe tema anuntatei si in acelasi timp amanatei remanieri guvernamentale, dar si sa se decida soarta Gabrielei Firea in cadrul PSD.

 

psd 350x291 CEX la PSD. S ar putea transa doua subiecte importante, una fiind remaniereaZilele trecute, primarul Capitalei spunea ca nu se asteapta la surprize in cadrul Comitetului Executiv, ci ca se asteapta sa ramana fara functiile detinute in partid – si anume cele de presedinte PSD Ilfov si PSD Bucuresti. Pe scurt, Firea spunea ca isi asteapta “sentinta”.

In acelasi timp, ramane de vazut daca la finele acestei sedinte se vor comunica si schimbarile pe care Viorica Dancila si conducerea social-democrata intentioneaza sa le faca in actualul Cabinet. Mai ales ca inca de acum cateva saptamani, Dancila spunea ca a terminat evaluarea activitatii pe ministere, alegand sa nu rosteasca vreun nume inainte de a avea loc o sedinta a conducerii PSD special destinata unor discutii pe aceasta tema.


2 comentarii to CEX la PSD. S-ar putea transa doua subiecte importante, una fiind remanierea

  1. Carmen

    Al XXIIXX nspelea Congres al PCR incepe astazi. Ceausila planuieste sa-i dea un sut afara lui Firea din partid si sa le dea peste bot tovarasilor dizidenti. Uraaaa Si Poporul, Si Poporul!

  2. Vacaru

    Oare Putin se uita? Are transmisie live catre rusia?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!