AcasăNewsCEx. Dragnea, cu ochii pe bugetele Serviciilor: "sume importante pot fi realocate"

CEx. Dragnea, cu ochii pe bugetele Serviciilor: „sume importante pot fi realocate”

Dragnea ameninta, dar nu ridica palma !

La incheierea discutiilor pe care le-au avut mai-marii PSD-ului in cadrul Comitetului Executiv, inclusiv despre bugetul pe anul in curs, Liviu Dragnea a facut un scurt anunt prin care a transmis presei ca le-a cerut premierului si ministrului Finantelor sa faca o analiza cu privire la sumele prevazute in acest proiect in dreptul serviciilor.

„Am spus in CEx, am rugat-o pe dna prim-ministru, i-am rugat sa analizeze sumele alocate Serviciilor Secrete. Cred ca sume importante de aici pot fi realocate catre Sanatate, de exemplu”, a sustinut Dragnea, aducand in discutie un catre un program de acordare gratuita de vitamina D catre copii.

Seful PSD a dat de inteles ca daca nu se vor gasi solutii la nivelul Executivului, va exista un amendament in acest sens in momentul in care proiectul de buget va ajunge in atentia Legislativului. „Daca pot face in Guvern aceasta modificare, daca nu, eu sigur o s-o fac la Parlament, cu amendament”, a conchis Liviu Dragnea.

170 afisari

2 COMENTARII

  1. Ar trebui ca cei 100.000 de parinti ai caror copii, 4.500 pe an timp de 10 ani , au murit din lipsa incubatoarelor sa iasa in strada ca cei cu dezabilitati si sa ceara anchetaarea ministrilor sanatatii 12 la numar si a premierilor aferenti pentru a plati din confiscarea averilor acestora achizitionrea de incubatoare pentru nou nascuti. La care sa se adauge si banii pe care ii solicita Dragnea sa fie luati de la Servicii , pentru chipurile , mila ce i s – a facut pentru copiii tarii care sufera de lipsa vitaminei D. Ce, vrea sa spuna Dragnea ca nu stia de lipsa incubatoarelor cand el si camarila lui se straduiau sa treaca in proprietate privata insula Belinda ? Pentru a continua vanatorile tovarasesti mostenite de la inaintasii lor comunistii lui Dej si Ceau – ceau bambian – furam geamantane din Gara de Nord.

  2. Eu cred ca odata cu profesionalizarea serviciilor ele trebuie incurajate cu bani si nu luate sume din si date la sanatate. Asta inseamna 3 batai de joc. O bataie la servicii necuvenita in postura tarii noastre f aproape de Rusia, asupra cadrelor medicale care asteapta bani dotari salarii si proiecte competente, asupra mea, ta romanilor pt ignoranta. Vitamina D are rol de a fixa Ca lciul in oase atat. Ea se obtine si prin statul 10 min la soare ☀ cu mainile si fata la. Ea e produsa prin piele. Nu se ia vit D fara prescriptie. Poate multivitamine vrea sa zica aia da un tub pe sezon iarna la fiece copil e o binefacere. Nu mai mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger