AcasăNewsCerul se umple din nou de nori: Avertizare de ploi, descarcari electrice...

Cerul se umple din nou de nori: Avertizare de ploi, descarcari electrice si vijelii!

Vremea se strica din nou, in anumite zone din tara. Asa ca daca plecati de acasa, e bine sa tineti cont de informarile emise de meteorologi.

Chiar daca in unele regiuni ale tarii la aceasta ora e soare, iar temperaturile sunt placute, meteorologii avertizeaza ca vremea strica si lasa loc ploilor si a vijeliilor. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis, joi, doua avertizari nowcasting (cu efect imediat-n.r. ) COD GALBEN.

Prima dintre acestea este valabila pana la ora 16.15 si vizeaza estul si nord-estul Doobrogei, unde sunt anuntate ploi in aversa (cantitatile de apa pot atinge si chiar depasi, izolat, 15 l/mp), descarcari electrice, grindina. De asemenea, se asteapta ca vantul sa aiba intensificari ce pot lua aspect de vijelie.

De umbrele ar putea avea nevoie, pana la ora 16.55, si locuitorii judetelor Constanta, Tulcea si Braila. Mai exact, „arealul delimitat de localitatile: Macin, Insuratei, Saraiu, Ciucurova, Frecatei”, conform ANM. In aceste zone, sunt posibile caderi de grindina, intensificari de scurta durata ale vantului, care pot avea aspect de vijelie, dar si descarcari electrice si ploi (cantitatile de apa pot depasi 25 l/mp).

595 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger