AcasăNewsCersetoarea miliardara: Au inmormantat-o pe bani publici, dar au gasit o avere...

Cersetoarea miliardara: Au inmormantat-o pe bani publici, dar au gasit o avere ascunsa in casa ei, din Targu Carbunesti!

Situatie incredibila pentru autoritatile din orasul gorjean Targu Carbunesti. O batrana care a pierit zilele trecute si despre care se credea ca nu are surse de venit, de vreme ce era ajutata social, pentru ca cersea pe strada, a fost inmormantata pe banii primariei locale.

Pana aici, nimic nu pare a fi iesit din comun. Doar ca, in momentul in care asistentii sociali care au ajuns in casa femeii, dupa ce aceasta a murit, au avut surpriza sa descopere o suma imensa de bani – bancnote, dar si cecuri -ascunsa intr-un sac. In total, aproape un miliard de lei vechi!

Socul oamenilor din comunitatea din Carbunesti a fost cu atat mai mare, cu cat batrana in varsta de 88 de ani era cunoscuta pentru ca cerea bani si mila publica, fiind des intalnita pe strazile din ras. Mai mult, ar fi primit si mancare, in ideea ca nu ar fi avut mijloace materiale sa se descurce singura, pentru a supravietui de pe o zi pe alta.

Realitatea a stat, insa, cu totul altfel. In spatele usilor casei in acre locuia femeia, fosta asistenta medicala, se ascundea o adevarata avere, adunata din mila oamenilor. Tot din mila semenilor, de aceasta data reprezentanti ai primariei locale, a si fost inmormantata. Acum urmeaza ca institutia din Targu Carbunesti sa-si recupereze costurile inmormantarii, din suma gasita in casa. Ramane de vazut daca vor aparea mostenitori legali ai cersetoarei miliardare din Carbunesti, care sa revendice averea.

„O mamaie monitorizata de noi, care cersea, fosta asistenta medicala, pensionara, careia ii duceam de mancare, s-a dovedit a fi miliardara. A murit si a fost gasita in casa sa aproape un miliard de lei, peste 720 de milioane lei vechi plus cecuri. A ingropat-o primaria, dar o sa ne recuperam banii. Sumele gasite, in prezenta organelor de politie, s-au depus la CEC si, dupa taxa de succesiune, s-ar putea ca banii sa ramana la primarie, pentru ca nu are mostenitori. A fost casatorita, dar fara copii”, a explicat Mihai Mazilu, primarul din Targu Carbunesti, citat de gds.ro.

1.319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger