AcasăNewsCererea lui Adrian Nastase, respinsa: Perioada de spitalizare nu e redusa din...

Cererea lui Adrian Nastase, respinsa: Perioada de spitalizare nu e redusa din pedeapsa

Instanta a respins cererea inaintata de Adrian Nastase in care fostul premier a cerut eliminarea din pedeapsa cu inchisoarea a celor sase zile in care a fost internat la Spitalul Floreasca, dupa tentativa de sinucidere. Decizia nu e definitiva.

Judecatorii au respins, miercuri, cererea lui Adrian Nastase de eliminare a perioadei de spitalizare din condamnarea primita in dosarul „Trofeul Calitatii”. Procurorul a declarat, in timpul sedintei de marti, ca „perioada de spitalizare nu poate fi calculata ca executata daca persoana condamnata isi provoaca afectiunile pentru care necesita internare”. Decizia Tribunalul Bucuresti (TB) poate fi contestata de Nastase la Curtea de Apel Bucuresti, potrivit realitatea.net.

TB a judecat marti cererea inaintata de avocatii lui Adrian Nastase, prin care se solicita eliminarea zilelor de spitalizare din condamnarea de doi ani de inchisoare dispusa in cazul Adrian Nastase in dosarul „Trofeul calitatii”. Este vorba de perioada  20-26 iunie, sase zile in care fostul demnitar a fost internat la Spitalul Floreasca, dupa ce s-a impuscat in zona gatului.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger