Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cerere revocare. Kovesi isi spune punctul de vedere, la CSM: motive nereale, nedovedite in niciun fel

Cerere revocare. Kovesi isi spune punctul de vedere, la CSM: motive nereale, nedovedite in niciun fel

Autor:

Dupa ce ministrul Justitiei s-a adresat Sectiei de procurori de la Consiliul Superior al Magistraturii, a venit randul Laurei Codruta Kovesi sa isi sustina punctul de vedere.

 

kovesi 2 350x192 Cerere revocare. Kovesi isi spune punctul de vedere, la CSM: motive nereale, nedovedite in niciun felIar sefa DNA a ales sa raspunda, rand pe rand, celor 20 de puncte expuse de oficialul guvernamental in raportul privind activitatea manageriala de la DNA, in baza caruia ii cere revocarea din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie.

Laura Codruta Kovesi a inceput sa vorbeasca la aproximativ un sfert de ora dupa ora 15, invocand ca motivele invocate in respectivul raport ar fi “nereale, nedovedite in niciun fel, netemeinice, iar unele dintre ele sunt simple sustineri, care nu se confirma cu nimic din realitate”, dar si ca in cazul unor afirmatii, “extrem de grave” in opinia sa, “nu exista niciun fel de proba”.

“De la preluarea mandatului de procuror-sef, din punct de vedere statistic (…) DNA a inregistrat cele mai bune rezultate de la infiintarea institutiei”, a sustinu, din start, Laura Codruta Kovesi.

sursa foto: captura video site CSM    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!