AcasăNewsCerere demisie. Toader ii raspunde rapid lui Iohannis: Intr-o lume normala, este...

Cerere demisie. Toader ii raspunde rapid lui Iohannis: Intr-o lume normala, este inadmisibil

Tudorel Toader a raspuns rapid mesajului venit de la Cotroceni pe fondul raportului si al criticilor Comisiei de la Venetia, in care presedintele i-a cerut, nu cu subiect si predicat, e drept, sa demisioneze de la Ministerul Justitiei.

Tudorel Toader a ales sa dea replica pe Facebook. Si sa faca trimitere la o declaratie facuta de ministrul Justitiei seara trecuta, cu referire la faptul ca ar fi de asteptat ca presedintele intai sa se documenteze si apoi sa exprime o parere, la acel moment fiind vorba despre recentele declaratii ale sefului statului cu privire la propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA.

„Intr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei pentru proiecte de acte normative care nu au fost initiate, elaborate sau promovate de catre Ministerul Justitiei- ma refer la modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala ! Ramane valabil ceea ce afirmam si in cursul zilei de ieri – este preferabil ca intai sa ne documentam apoi sa vorbim !”, suna raspunsul transmis vineri dupa-amiaza de catre Tudorel Toader, cu trimitere la faptul ca modificarile in cauza au fost facute in Parlament.

„Presedintele Klaus Iohannis condamna ferm comportamentul iresponsabil al Ministrului Justitiei care sub pretextul implementarii recomandarilor Comisiei de la Venetia in cuprinsul Ordonantei de Urgenta 92/2018, a inclus prevederi fara nicio legatura cu acestea, ba chiar contrare lor, de natura sa sporeasca ingrijorarea partenerilor europeni”, se arata in comunicatul Presedintiei, in care se adauga ca liderul de la Cotroceni „mentioneaza ca acesta este un nou episod dintr-un lung sir de decizii controversate luate de acest ministru in timpul mandatului sau. In acest mod, Ministrul Justitiei si-a compromis definitiv credibilitatea, motiv intemeiat pentru a-si prezenta demisia din functie.”

597 afisari

3 COMENTARII

  1. Johannis ,merge pe principiul ,scopul scuza mijloacele1e!
    Trist ,pentru un presedinte de tara, să nu cunoști legile !
    trist pentru un presedinte de tara , sa te faci de râs ( dacă nu ar fi de plâns) , in fiecare zi!

  2. Mutalakul septe casoaie,sa-ti faca felul un lgtb mai oaie,nu a infiat unul sau mai multi copii ci a participat la vanzarea lor intr-un obor de organe.Mai dulap dastept cp si cpp nu au fost date prin ordonanta ci au fost schimbate,modificate de Parlament,bine sau rau nu are legatura cu ministrul justitiei,dar ce face fatalaul natiunii sale vrea sa se razbune,arma prostului,pentru ca i-a facut-o pe marea lui dragoste Luluta,sa ne mananci pernuta,bai dar dus mai esti tolomacule.Daca ai fi destept,pregatit si drept precum Toader erai ales prin vot corect pres,insa ai fost numit de cumatra ta stapana,de acelasi neam prost,in functia de guvernator al coloniei si va incerca sa te numeasca din nou.

  3. Psd-ul adistrus tara f datorita unui singur corupt Dragnea ca sa scape acest mafiot de puscarie Iar acest bubos zis Gargamel nu mai stie alt ceva decat sa dea ordonante sai sa-l pupe in cur pe un mafiot corupt .Acest guverb de cand a venit la conducere nu a fa ut nimic ne-a dus de rapa si ne-a bagat in noroi pana la gat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger