Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ceremonii de comemorare a comandorului Staiculescu, luni

Ceremonii de comemorare a comandorului Staiculescu, luni

Autor:

Pilotul militar Ion Staiculescu va fi comemorat, in prima zi a saptamanii viitoare, in fiecare unitate militara din Romania.

 

staiculescu 720x480 Ceremonii de comemorare a comandorului Staiculescu, luniMinisterul condus de Mihai Fifor a anuntat ca luni, incepand cu ora 8 si 15 minute, vor avea loc ceremonialuri in memoria comandorului decedat sambata in Franta, la varsta de 55 de ani.

Ion Staiculescu si-a gasit sfarsitul la Cherbourg, unde se afla pentru un exercitiu multinational. Cei care au dat alarma si au chemati medicii au fost colegii sai, care au mers in camera de hotel in care era cazat si l-au gasit inconstient. Din pacate, n-a fost chip ca doctorii sa il poata salva.

Comandorul Ion Staiculescu urmeaza sa fie adus in tara, pentru a fi condus pe ultimul drum. In urma sa raman indurerati sotia si copilul, precum si colegii si cei alaturi de care a lucrat ani la rand poilotul militar clasa I, cu o experienta ce depasea 7.500 de ore de zbor, o parte dintre ele fiind misiuni in teatre de operatiuni sau umanitare.

sursa foto: facebook.com/ForteleAerieneRomane    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!