AcasăNewsCere donatii pentru a-si micsora sanii imensi

Cere donatii pentru a-si micsora sanii imensi

Daca pana acum internetul era folosit pentru actiuni caritabile adevarate, pentru cei care nu aveau bani pentru o operatie grava sau tratamente scumpe, acum s-a inventat cerseala pentru a fi sexy.

Nici acţiunile caritabile nu mai sunt ce-au fost

Kya Granito, in varsta de 21 de ani, a declarat ca a fost nevoita sa deschida o pagina de donatii, dupa ce sanii ei au impiedicat-o sa isi poata duce viata normal. Femeia vrea sa stranga 8.000 de lire sterline (circa  9.000 de euro) ca sa faca o operatie, dupa ce a dezvaluit ca a ramas blocata in cada din cauza marimii sanilor. Ea poarta marimea HH la sutien si spune ca sanii ei continua sa creasca, ceea ce ii provoaca dureri de spate, dar o si cocoseaza din cauza greutatii lor. „Uneori, nu ma pot da jos din pat, e un calvar” a povestit Kya. Problemele fizice au afectat-o atat de mult incat acum tanara sufera de depresie si are atacuri de panica. Cazul ei a impartit internautii in doua tabere, pro si contra. Unii au sfatuit-o sa se foloseasca de ei si sa scoata bani de pe urma lor, altii au declarat ca nu cred ca are, de fapt, probleme asa de grave.

author avatar
Catalin Dumitrescu
217 afisari

1 COMENTARIU

  1. Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Un film bun si bani online! Bani online, spre Hollywood! Proiect B: siguranta si stabilitate! Proiect B: castiguri sigure! Hollywood are nevoie de un subiect nou de film! Numai Proiect B este sigur cu adevarat! Vrem sa ajungem la Hollywood! Bani online, cu cel mai socant subiect de film! Fa bani si vino mai aproape de Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger