AcasăNewsCercetatorii americani prevad colapsul omenirii in 2030!

Cercetatorii americani prevad colapsul omenirii in 2030!

Oamenii de stiinta de la celebrul Institut al Tehnologiei din  Massachusetts (MIT) prevad colapsul economic mondial si declinul civilizatiei umane.

Cand resursele de hrana nu vor mai fi suficiente, oamenii vor iesi la atac

„Punctul de frangere” al intregului esafodaj al civilizatiei va fi atins in jurul anului 2030, cand resursele de petrol, apa si alimente vor scadea dramatic.

Clubul de la Roma stia din 1972

Inca din 1972, Clubul de la Roma avea graficul declinului civilizatiei

Studiul efectuat de MIT confirma previziunea celebrei lucrari „Limita cresterii”, sponsorizata de Clubul de la Roma – un organism care include esaloanele superioare ale politicului si economicului –  si publicata in 1972. Anume ca va veni o vreme, nu prea indepartata, in care omenirea va atinge varful civilizatiei, dupa care va intra in colaps economic. Dupa acest „varf de frangere a cresterii”, situat in 2030, lupta pentru supravietuire va costa vietile a sute de milioane de oameni. Fizicianul australian Graham Turner a ajuns, independent de cercetatorii americani, la aceeasi concluzie, anume ca omenirea e in prag de dezastru. „Clopotul deja bate a primejdie”, spune Turner. „Trebuie sa luam masuri de urgenta pentru protectia populatiei.”

Razboi pentru supravietuire

Pana la aceste masuri, specialistii in teoria conspiratiei au aratat ca elita mondiala deja are cativa pasi inainte in a cuceri, prin putere militara, resursele de petrol, gaze si apa, si pentru a impune monopol asupra semintelor modificate genetic, incercand sa le distruga pe cele naturale. Lantul alimentar la nivel mondial este pe cale de a fi total monopolizat de elita. In momentul in care pamantul nu va mai putea produce necesarul energetic si alimentar, vor functiona monopolurile adjudecate de elita, iar lupta omenirii pentru supravietuire va fi dramatica.

author avatar
Adina Mutar
732 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine eram eu la scoala si invatam despre resursele de titei se spunea ca ajung pina in 2015 !!Vad ca suntem in 2012 si se preconizeaza ca se vor termina in 2050.Ori se vor mai gasi rezerve de titei ori oamenii vor inventa altceva pina atunci.Oricum 2030 e foarte aproape si rezerve de titei sunt pina in 2050 !Calculul din 72 a fost gresit la fel cum era si cel care spunea ca se termina in 2015 rezerva de titei.Inclusiv in manuale se scria ca omenirea nu mai are resurse de hidrocarburi decit pina in 2015-2020

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger