AcasăNewsCerbul de Aur 2018. Trofeul, castigat de o cantareata de 17 ani...

Cerbul de Aur 2018. Trofeul, castigat de o cantareata de 17 ani din Albania (VIDEO)

Dupa o asteptare de mai multi ani, perioada in care festivalul nu a mai fost organizat, brasovenii, dar nu numai s-au putut bucura de cateva zile cu muzica placuta.

Au descoperit voci bune in randul interpretilor care au urcat pe scena Cerbului de aur, la editia din 2018, Anul Centenar, si au apreciat orchestra care a fost pe scena, alaturi de competitori, in serile de concurs.

Ca la orice festival, s-au decernat si premii. Evenimentul si-a aflat, sambata seara, laureatii, prilej cu care de pe scena s-a anuntat ca juriul a decis sa acorde marele premiu, trofeul Cerbul de Aur 2018 si un cec valorand 25.000 de euro, unei tinere de 17 ani, din Albania – Inis Neziri. Concurenta a cucerit cu interpretarea piesei „Dau viata mea pentru iubire”.

De asemenea, premiul I la actuala editie a festivalului a fost atribuit belgianului Olivier Kaye, in timp ce Antonia Gigovska (macedonia) a obtinut locul II, iar Kelly Joyce, din Franta, si-a trecut in dreptul numelui premiul III la Cerbul de Aur 2018.

[youtube]oeZ6kXHY3sA[/youtube]

Sursa foto: Ioana Chirita/Cerbul de Aur – Golden Stag Facebook

author avatar
Cristina Stefan
535 afisari

3 COMENTARII

  1. Bravo ei ! Albanezii m-au uimit cu frumoasa si fina Dua Lipa ,Bebe Rexha,Rita Ora care seamana fizic cu Rihanna,Era Istrefi care initial am crezut ca e romanca..Si in fotbal s-au ridicat fatza de noi …

  2. Vreau sa multumesc Tvr si ministrului culturii pentru festivalul centenar. Mie din Albania imi place Arilena Ara.

  3. Fantastic a fost aseara cand un negru canta si juca mai tare Hora Unirii ca restul multimii, probabil credea ca e muzica de petrecere si voie buna ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger