AcasăNewsCentrul Capitalei se schimba radical. Piata Revolutiei si Piata George Enescu devin...

Centrul Capitalei se schimba radical. Piata Revolutiei si Piata George Enescu devin pietonale!

Autoritatile pregatesc surprize uriase bucurestenilor, centrul Capitalei urmand sa fie schimbat radical in perioada urmatoare.

Asta cu conditia, evident ca exista si o conditie, ca noul Plan Integrat de Dezvoltare Urbana sa fie aprobat de Comisia de Urbanism.

Ion Dedu, directorul executiv al Directiei Transporturi din cadrul Primariei Capitalei, a anuntat, conform b365.ro, ca s-a propus ca Piata Revolutiei si Piata George Enescu sa devina pietonale.

Conform planului propus, traficul auto va fi oprit pe Calea Victoriei, intre Bulevardul Stirbei Voda si Dem Dobrescu, urmand sa fie deviat pe Stirbei Voda si Ion Campineanu, artere pe care va exista si cate o banda pentru transportul in comun.

Planul de transport efectiv pentru intreg centrul Capitalei va fi elaborat si supus aprobarii Comisiei de Circulatie, dar Ion Dedu a tinut sa precizeze, deja, ca trotuarele de pe Calea Victoriei vor fi largite, iar circulatia auto va fi mult diminuata in zona.

sursa foto: comunicatemedia.ro

author avatar
Cristi Ionita
991 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger