Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Centenarul sfarsitului Primului Razboi Mondial marcat la Paris. Sotii Iohannis, primiti la Palatul Elysee

Centenarul sfarsitului Primului Razboi Mondial marcat la Paris. Sotii Iohannis, primiti la Palatul Elysee

Autor:

In ziua in care se marcheaza Centenarul de la Armistitiul din 1918, peste 70 de presedinti si sefi de guverne se afla in capitala Frantei, unde participa la ceremoniile menite sa celebreze un secol de la sfarsitul Primului Razboi Mondial. Printre ei si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

 

poza Centenarul sfarsitului Primului Razboi Mondial marcat la Paris. Sotii Iohannis, primiti la Palatul ElyseePana sa ajunga sa participe la ceremonia de la Arcul de Triumf din Paris, presedintele Iohannis si sotia sa au fost intampinati la Palatul Elysee, de catre presedintele Emmanuel Macron si sotia acestuia, Brigitte Macron, asemeni celorlalti lideri politici prezenti la eveniment.

Seara trecuta, sotii Iohannis au fost surprinsi zambitori in timp ce participau la activitatile organizate la Muzeul Orsay, din Paris, dovada stau fotografiile publicate de Administratia Prezidentiala.

original paris orsay   10 noiembrire 2018 5 720x405 Centenarul sfarsitului Primului Razboi Mondial marcat la Paris. Sotii Iohannis, primiti la Palatul Elyseesursa foto: presidency.ro


1 Comentariu la Centenarul sfarsitului Primului Razboi Mondial marcat la Paris. Sotii Iohannis, primiti la Palatul Elysee

  1. Calistrat

    Nu s-a terminat. El continua odată cu invazia Ucrainei și Crimeei. E o dimensiune noua a celui de al doilea război rece parte a primului război rece o malformație continentala datorata războiului 2 care vine cum știm cu toții de la războiul mare.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!