AcasăNewsCelia, socata de moartea tatalui ei

Celia, socata de moartea tatalui ei

Celia nu poate concepe viata fara tatal ei

Cantareata traieste o adevarata drama de cateva zile, de cand a aflat ca parintele ei s-a stins din viata. Decesul a survenit in urma unui infarct.

Celia nu poate concepe viata fara tatal ei

Vestea a cazut ca un trasnet asupra Celiei, care nu a banuit nicio secunda ce o asteapta acasa. Aflata la Satu Mare, unde sambata a sustinut un concert, vedeta si-a continuat apoi drumul spre Rozavlea, unde a filmat pentru o emisiune de la Prima Tv, dupa care isi facuse planul sa treaca pe la Deva, pe la parintii ei. Din pacate, nu l-a mai gasit in viata pe tatal ei, a carui inima a cedat. De teama ca vedeta sa nu lesine si sa i se faca rau pe drum, mama Celiei a preferat sa amane momentul si sa ii spuna fata in fata despre decesul survenit in noaptea de sambata spre duminica. Stupoare insa, bruneta a primit informatiile a doua zi, cand telefonul a sunat si o voce indurerata i-a transmis „condoleante“. „Nu este durere mai mare ca asta. L-am pierdut pe cel mai bun tata din lume. Am avut o familie perfecta. Am fost socata cand verisorul meu m-a sunat si eu nu intelegeam de ce imi spune „condoleante“. Am zbierat de durere cand am aflat ca tati nu mai e. A fost rapus de un stop cardiac“, a declarat Celia printre lacrimi, pentru „National“. In ciuda faptului ca a fost ravasita de cele aflate, artista a trebuit sa termine filmarile, pe care le-a intrerupt de cateva ori din cauza faptului ca nu putea sa se opreasca din plans.

Sunt devastate de durere

„Soco“ nu a mai apucat sa isi vada fata

Moartea lui Ioan Socolan, tatal Celiei, i-a luat prin surprindere pe toti membrii familiei. Cu atat mai mult cu cat parintele vedetei, in varsta de 50 de ani, nu suferea de vreo boala si era o fire extrem de joviala. „Soco“, dupa cum era alintat, a acuzat stari de rau dupa un drum la tara, unde a petrecut mai multe ore in soare. Din nefericire, Celia nu a mai apucat intalnirea cu tatal ei, care a decedat din cauza unui stop cardiac. „Suntem terminate toate trei: eu, mama si sora mea“, ne-a spus indurerata Celia. O alta vedeta care si-a pierdut parintele, saptamana trecuta, a fost Sorana (ex- A.S.I.A). Tatal ei, medicul stomatolog Rachid Mohamad, a murit  in urma unui infarct.

author avatar
Andreea Romaniuc-Archip
3.562 afisari

3 COMENTARII

  1. toti rozavlenii suntem alaturi de tine Celia in aceste momente grele prin care treci si iti multumim ca ai rezistat cu durere in suflet sa termini filmarile.D-zeu sa te intareasca sa poti trece peste aceste momente grele si sa va binecuvanteze familia.

  2. Imi pare foarte rau pentru ce sa intamplat in familia ta !:(
    Iti multumesc penrtu ca esti asa buna si ne-ai dat autografe :*:*
    Ai o voce si o familie frumoasa, sa aveti grija de voi :*

  3. Comentariul asta de mainainte a fost scris imediat ce am venit de la tn:*
    Multumim pentru autograf:*:*

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger