AcasăNewsCele mai tari plaje ale anului

Cele mai tari plaje ale anului

Beach-Inspector, care se defineste ca ”prima platforma profesionista de informatii cu privire la plaje” a examinat 1600 de astfel de locuri din 52 de regiuni, pe baza a 120 de criterii.

Plaja Cala Conta Ibiza

Spania domina clasamentul plajelor care-si taie rasuflarea, desi pana la urma este o chestiune de gust. Tari precum Grecia ,Kenya, Thailanda, Republica Dominicana, Israel, Indonezia dar si Marea Britanie sunt bine reprezentate la acest capitol.

Whitehaven Beach Australia

In ultimii trei ani, oamenii de la ”Beach-Inspector” au fost trimisi in intreaga lume pentru a evalua plajele, nisipul, calitatea apei, infrastructurile (dusuri, restaurante, baruri, etc), curatenia, siguranta (salvamari, acces usor si sigur la apa) , pericolul (curentii, adancimea apei, dimensiunea valurilor), atitudinea fata de copii, ”potentialul romantic” si frumusetea vizuala a acestor locuri. Plajele au fost apoi clasificate in cinci teme: plajele ”Wow”, plajele  ”party”, plajele adaptate sporturilor nautice, plajele ”special ambiance” si plajele ”classic holiday”.

Plaja Dolphin Reef Israel

Plajele din categoria ”Wow” sunt destinatii sa-si taie rasuflarea si care raman in amintierea turistilor pentru toata viata. Din 21 de astfel de plaje, cinci se afla in Spania si trei in Thailanda. In afara plajelor din Caraibe si din Mediterana, selectia Beach-Inspector include Kenya (manda Bay si Diani Beach) sau Porthcurno Beach din Cornwall (Marea Britanie). Conceptul acestor clasificari a fost inspirat din

De sus plaja Manda Bay Kenya<br >pare un peisaj de vis realizat în<br >Photoshop Din fericire spun cei de la<br >Beach Inspector locul este real

Top 10 plaje americane, publicat in fiecare an de Stephen P. Leatherman, alias Dr. Beach, detinatorul unui doctorat in stiinte de mediu. Insa cei de la Beach-Inspector au acoperit cele mai spectaculoase plaje din lume. Printre plajele din categoria ”Wow” selectate se numara: Manda Bay si Diani Beach (Kenya), Playa de Cofete (Spania), Playa de los Muertos (Spania), Playa de ses Illetes (Spania) ,Cala Mariolu (Italia), Dolphin Reef Beach(Israel), Whitehaven Beach (Australia) , etc.

Plaja Elafonisii din Creta
Playa de Las Conchas Spania
Plaja Joao de Arens din Portugalia
Diani Beach Kenya
author avatar
Bogdan Borcea
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger