AcasăNewsCele mai scumpe camere de hotel din lume

Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Opulenta si extravaganta se platesc cu zeci de mii de euro pe noapte in apartamentele hotelurilor de lux. Incaperile sunt dotate, printre altele, cu ferestre antiglont, toalete incalzite, costume houte couture semnate de stilisti faimosi, oferite din partea casei, valeti personali sau asternuturi cusute cu fire de aur. Veritabile oaze de lux puse la dispozitia clientilor care nu se uita la bani.

Hotel Plaza Athenee, Paris, 22.000 de euro pe noapte

Renovata de curand, este cea mai luxoasa camera de hotel din capitala franceza. Are 4 dormitoare si bai, 2 camere de zi si o bucatarie. La acest pret, veti avea o vedere fara egal spre Turnul Eiffel. La intrare nu exista niciun card sau cheie, accesul se face doar pe baza de amprenta.

Penthouse Grand Hyatt Martinez Hotel, Cannes, Franta: 34.000 de euro pe noapte

 Veti intalni cu siguranta cele mai mari staruri ale lumii, mai ales daca stati la hotel in timpul Festivalului de Film. Apartamentul este printre cele mai renumite din Franta si totodata unul dintre cele mai mari din hotelurile europene, cu o vedere magnifica spre celebrul Boulevard de la Croisette si Golful Cannes.

Sky Villa, Las Vegas Palms Resort, SUA: 36.000 de euro pe noapte

Construita pe doua etaje, ofera o priveliste spectaculoasa spre bulevardul The Strip, unde sunt concentrate majoritatea cazinourilor si hotelurilor din metropola statului Nevada. Clientii au la dispozitie lift si piscina proprii precum si serviciu de 24 de ore pe zi.

Suite Shahi Mahal, Raj Palace Hotel, Jaipur, India: 41.000 de euro pe noapte

Unul dintre cele mai mari apartamente din Asia. Include 6 dormitoare, o bucatarie de care se ocupa un chef privat, o biblioteca, un cinematograf si o piscina – spa cu vedere spre cea mai frumoasa zona din Jaipur.

The Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Geneva:  54.000 de euro pe noapte

Cine spune Royal Suite, spune un pret regal pentru cel mai scump apartament de hotel din lume: 12 dormitoare, bai de lux, sala de gimnastica proprie, masa de biliard, lift privat, pian de la Steinway si vedere panoramica spre Lacul Geneva.

author avatar
Catalin Dumitrescu
755 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger