Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cele doua aspecte pe care seful PSD vrea sa afle de la MAE

Cele doua aspecte pe care seful PSD vrea sa afle de la MAE

Autor:

Pe langa faptul ca a reiterat remarca adresata ministrului de Externe inca de la congresul de sambata, aceea de a se formula cat mai rapid o propunere de ambasador pentru Israel, Liviu Dragnea a adus in discutie o evaluare a activitatii reprezentantilor Diplomatiei autohtone.

 

dragnea 2 1 Cele doua aspecte pe care seful PSD vrea sa afle de la MAE“Astept sa primim de la Ministerul de Externe o analiza din care sa intelegem si noi, in Coalitie, si primul-ministru, ce avantaj a adus statului roman fiecare sef de misiune diplomatica sau atasat comercial. Pentru ca o politica externa care nu poate fi masurabila prin efectele pozitive pe care le aduce statului roman (…) nu este o politica externa eficienta”, considera Dragnea.

De altfel, si liderul ALDE, partid din care face parte seful MAE, Teodor Melescanu, a parut sa sustina necesitatea unei astfel de evaluari, declarand ca are, la randul sau, nemultumiri “consistente” la acest capitol, ar pe care are in plan sa le exprime direct ministrului de Externe, si nu prin intermediul presei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!