AcasăNewsCel putin 70 de morti, printre ei si copii. Atac asupra unui...

Cel putin 70 de morti, printre ei si copii. Atac asupra unui parc dintr-un oras pakistanez

Imagini greu de privit, lacrimi si multa durere intr-un parc pakistanez, loc in care zambetele si rasetele copiilor veniti sa se distreze au fost inlocuite in doar cateva clipe cu un tablou de groaza.

Un atac sangeros a transformat, seara trecuta, parcul din Lahore, un cunoscut oras pakistanez, intr-o zona in care au dominat panica si strigatele de durere ale mamelor care isi cautau cu disperare copiii printre ruinele a ceea ce pana la momentul exploziei devastatoare fusesera locuri de joaca.

Un bilant recent, dat publicitatii luni si prezentat de presa internationala, indica faptul ca sunt cel putin 70 de decese si ca multi dintre cei care si-au pierdut viata sunt copii si femei. Totodata, se vorbeste despre cel putin 300 de raniti. Atacul sangeros care a rapit vietile a zeci de oameni nevinovati a facut ca autoritatile locale sa decreteze trei zile de doliu in memoria celor care au pierit.

Printre vocile care au condamnat ‘cu fermitate atacul terorist’ din Lahore se numara si reprezentantii Ministerului roman de Externe. Care, prin intermediul unui comunicat de presa, au transmis, luni, condoleante familiilor victimelor care nu au mai putut fi salvate, precum si „speranta refacerii rapide a celor raniti”.

Trebuie spus ca si faptul ca, potrivit site-ului BBC, tot in aceasta prima zi a saptamanii s-a aflat ca atacul sinucigas a fost revendicat de o factiune a talibanilor pakitanezi, oribilul gest fiind atintit catre crestinii care marcau, duminica, prima zi de Pasti.

Va avertizam ca urmatoarele imagini va pot afecta emotional:

[youtube]gpXOzUempoE[/youtube] [youtube]Hy6KBoPMI-4[/youtube][/youtube]DDYbuyGE7qw[/youtube]

sursa foto: captura youtube Arirang News

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger