AcasăNewsCel putin 16 morti si 36 de raniti intr-un accident de autocar...

Cel putin 16 morti si 36 de raniti intr-un accident de autocar produs in Venezuela!

Accident grav in Venezuela: 16 persoane si-au pierdut viata si alte 36 au fost ranite in urma coliziunii dintre un autocar si un camion, dupa ce autobuzul a intrat pe contrasens. Tragedia a avut loc in Guarico, in centrul Venezuelei.

Cel putin 16 persoane au fost ucise si alte 36 ranite intr-un accident rutier, petrecut miercuri, la primele ore ale diminetei, cand un autobuz s-a ciocnit cu un camion pe o autostrada din Guarico, in centrul Venezuela, au declarat oficiali locali, citati de losandes.com.ar.

„Din pacate au fost confirmate 16 de decese”, a scris, pe contul de Twitter, ofiterul de presa al Ministerului Justitiei, Jorge Galindo, care a explicat ca autobuzul s-a ciocnit frontal cu un camion care transporta caramizi.

Luis Diaz Curbelo, directorul de protectie civila, a declarat ca accidentul „a avut loc intre ore 3 si 4 dimineata (…). A fost un impact puternic intre un autobuz si un camion, in urma caruia in autocar a izbucnit un incediu”.

Diaz Curbelo a precizat ca inca nu se stie cu exactitate ce a provocat accidentul, dar a spus ca au fost testati ambii conducatori pentru a vedea daca acestia consumasera sau nu alcool inainte de a se urca la volan. Ancheta este in plina desfasurare pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul, a mai adaugat el.

Foto: losandes.com.ar

author avatar
Alina Costache
4.283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger