AcasăNewsCel mai sexy barbat in viata

Cel mai sexy barbat in viata

Idris Elba, “so hot”

Doamnelor, uitati-l pe cantaretul american Blake Sheldon, anul acesta senzualul planetei a fost desemnat de revista People in persoana actorului britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani.

Idris Elba so hot

„Reactia mea a fost ‘Sa fim seriosi, imposibil. Pe bune?'” Elba a declarat pentru revista People: „Am stat in fata oglinzii. M-am privit. M-am gandit ‘Da, esti un pic sexy astazi’. Dar ca sa fiu cinstit, a fost doar un sentiment placut. A fost o surpriza placuta, cu siguranta mi-a crescut increderea in mine”, marturisit vedeta londoneza. Idris Elba, al treilea barbat de culoare care primeste acest titlu, dupa Denzel Washington, in 1996, si Dwayne „The Rock” Johnson, in 2016, este unul dintre cei mai apreciati actori britanici, a  castigat un Glob de Aur pentru rolul principal in serialul politist de televiziune produs de BBC ”Luther” si a aparut in serialul american de televiziune ”The Wire”. Printre filmele in care a jucat se numara „Cercul de foc/ Pacific Rim” (2013), „Thor. Intunericul” (2013), „Prometheus” (2012), „Thor” (2011), „Rockenrolla” (2008) si „Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom” (2013). Recent, fanii actorului, fiu de migranti africani, au facut campanie pentru ca acesta sa preia rolul lui Daniel Craig din “James Bond”, dupa cel mai recent film al seriei care urmeaza sa fie lansat in 2020.

author avatar
Andrei Coman
355 afisari

1 COMENTARIU

  1. O tâmpenie. Ca la miss. Cineva ia futometru și merge la cei 7 miliarde de pământeni și decide – ma ficior tu ești futaretul planetei… Nu știam de ce rad femeile când aud de Miss Univers… Am văzut odată o femeie în Egipt m-a marcat existențial. Era de o frumusețe galactica. Sunt convins ca poate cineva în alt catun al planetei o poate cel puțin egala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger