Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cel mai scump tort de nunta

Cel mai scump tort de nunta

Autor:

Incrustata cu cinci diamante veritabile, uriasa prajitura in forma de tanara mireasa a fost dezvaluita la festivalul Bride Show din Dubai. Un tort de un milion de dolari.

 

tort mare Cel mai scump tort de nunta

Designerul Debbie Wingham a muncit cinci zile pentru ”mireasa” dulce

Aproximativ 2000 de flori din crema, 1000 de perle comestibile si cinci diamente in valoare de 200.000 de dolari fiecare. Iata principalele ingrediente ale celui mai scump tort de nunta din lume, prezentat in aceasta saptamana in cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite. Tortul este creatia designerului londonez Debbie Wingham.

tort Cel mai scump tort de nunta

Tortul a fost denumit Lulwa, ceea ce in limba araba inseamna ”perla”

Peste 50 de kilograme de fondante si 25 de kilograme de ciocolata au fost folosite pentru a confectiona fata, partea superioara a corpului, degetele si bratele ”miresei”. Debbie Wingham a avut nevoie de cinci zile pentru a face prajitura. ”La drept vorbind, nu mi se mai pare ca este un tort. Pentru mine, este la fel de frumoasa ca o fiinta umana. Am botezat-o Lulwa (perla, in araba)”, a declarat Debbie Wingham. Dar acest tort nu este unica piesa de valoare creata de designerul britanic. Care este si autoarea unei rochii negre, incrustata si ea cu diamante, in valoare de 4,8 milioane de dolari, si a unor pantofi estimati la 16 milioane de dolari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!