AcasăNewsCel mai scump SUV din lume intra pe piata din Romania

Cel mai scump SUV din lume intra pe piata din Romania

Rolls-Royce Cullinan, ultra luxosul off-roader

La doar cateva luni de la premiera mondiala, noul Rolls-Royce Cullinan, a fost prezentat la Clubul Diplomatic din Bucuresti, un eveniment la care a participat si ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble.

Rolls Royce Cullinan ultra luxosul off roader

Cullinan va fi livrat in Romania  in primul trimestru al anului viitor, iar preturile pentru primul SUV din istoria marcii din Goodwood incep de la 265.000 de euro, fara taxe, dar pot depasi lejer aceasta suma, in functie de optiunile clientului. “Industria de lux a Regatului Unit mentine un nivel ridicat de investitii care ajuta la crearea de locuri de munca atat in Marea Britanie cat si in intreaga lume. Emblematicul “Spirit of Ecstasy” reprezinta mai bine ca orice alt simbol “the Best of British” si suntem incantati sa vedem primul automobil Rolls-Royce 4×4, aici, in Bucuresti”, a spus Andrew  Noble.

2019 Rolls Royce Cullinan Launch Edition Walkaround In 4K Youtube Price Cars Redesign 2019

Frank Tiemann, directorul comunicare pentru Europa de Est a Rolls-Royce Motor Cars, a anuntat ca “Lista de asteptare este deja lunga si ne ghidam dupa principiul primul venit, primul servit. Pentru moment, va trebui sa le cerem potentialilor clienti sa aiba rabdare pentru ca va dura mai mult de sase luni pana cand vor primi masina comandata”. Rolls-Royce Cullinan(denumit dupa cel mai mare diamant descoperit vreodata) introduce noi repere in segmentul SUV-urilor de lux: conceptul “three-box” (pasagerii separati complet de compartimentul pentru bagaje), portierele spate cu deschidere inversa, suspensie pneumatica reglabila, platforma construita integral din aluminiu, dar si un spatiu creat in hayon pentru instalarea a doua scaune si a unei mese. Masina are o greutate la gol de 2,61 tone si un nou motor Rolls-Royce V12 de 6,75 de litri, care produce 563 de cai putere si un cuplu motor de 850 Nm, distribuit catre noul sistem de tractiune integrala si sistemul cu patru roti directoare.

author avatar
Bogdan Borcea
726 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger