AcasăNewsCel mai mare premiu din istoria Joker a fost ridicat. Castigatorul are...

Cel mai mare premiu din istoria Joker a fost ridicat. Castigatorul are peste 60 de ani

Gata! Premiul record pus la bataie la Joker a fost ridicat de norocosul castigator, un barbat din Alexandria, judetul Teleorman.

Castigatorul a mers luni la Loterie, sa-si ridice uriasa suma castigata la Joker, la extragerea din 2 august

In prima faza, omul si-a verificat biletul cumparat dintr-o agentie Loto, pe care daduse 7, 3 lei, si s-a bucurat sa afle ca e castigatorul potului pus la bataie la Joker. Astfel ca, desi avea la dispozitie 90 de zile pentru a-si ridica premiul castigat in 2 august, nu a vrut sa lase sa treaca prea mult timp pana sa vina in Capitala, unde se afla sediul central al Loteriei Romane (LR), pentru a-si revendica suma pusa la bataie la Joker, respectiv cel mai mare premiu din istoria jocului -20.573.472,67 lei, adica peste 4, 45 milioane de euro.

Din motive lesne de inteles, castigatorul nu a vrut sa i se afle numele. Doar le-a spus celor de la Loteria Romana ca e pensionar si ca obisnuieste sa joace constant la loto. Norocosul jucator are ceva planuri cu suma castigata la loto: „in primul rand, “sa-si ajute copiii si sa-si faca datoria de crestin””, din cate au transmisreprezentantii institutiei, intr-un comunicat.

sursa foto: facebook.com/LoteriaRoman

415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger