Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cel mai frumos WC din lume

Cel mai frumos WC din lume

Autor:

Da, iata ca se poate spune asa ceva si despre toaletele publice. Mai ales cand costa ceva mai mult de 2 milioane de dolari.

 

WC  720x481 Cel mai frumos WC din lume

In Romania, nu stim ce administratie locala si-ar permite sa dea 2 milioane de dolari pe un WC public, fie el cel mai sic de pe lume…

Bijuteria din imagini a fost inaugurata recent in Norvegia, pe o stanca de langa drumul catre localitatea Helgelandskysten, drum care este cunoscut ca fiind pozitia ideala pentru a admira asa-numitele „lumini ale nordului”, iarna, si „soarele de la miezul noptii”, vara. Avand un design inspirat din valurile marii, toaleta a costat 15 milioane de marci norvegiene, respectiv 2, 11 milioane de dolari. Strategic, in jurul WC-ului sunt lasate cateva banci cu design auster pe care poti astepta cata vreme e ocupat la toaleta. WC 1 720x481 Cel mai frumos WC din lume WC 3 720x481 Cel mai frumos WC din lumeDesignul este semnat de Marit Justine Haugen si Dan Zohar, architecti de mare succes in Oslo. In apropierea toaletei se afla o sculptura cu rol memorial inchinata norvegienilor care au murit intr-un submarin in timpul celui de al doile razboi mondial, in 1943, si care a fost inaugurata de Regele Olav al cincilea. Drumul spre Helgelandskysten este cel mai lung din cele 18 sosele turistice si care intersecteaza Cercul Arctic. Pe cat de frumoasa este, toaleta inca nu este deschisa publicului pentru ca inca se mai lucreaza la interior, la sistemul de iluminat si la alte cateva aspecte de ordin tehnic.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!