AcasăNewsCel mai frumos Volkswagen Passat al tuturor timpurilor, lansat in Romania peste...

Cel mai frumos Volkswagen Passat al tuturor timpurilor, lansat in Romania peste cateva luni! FOTO

Dupa ce, in urma cu cateva luni, a lansat noile modele Passat si Jetta, producatorul german Volkswagen a „urcat” pe internet primele imagini oficiale cu noul coupe comfort, Passat CC!

La aproape doua luni de la inchiderea Salonului Auto de la Frankfurt, noul Volkswagen Passat CC, model ce reprezinta versiunea „coupe in patru usi” a limuzinei de clasa medie, a fost lansat oficial. Pe piata romaneasca noul Passat CC facelift va fi lansat in primavara anului viitor, cel mai probabil la un pret similar cu cel al generatiei actuale, prima versiune a autoturismului Passat CC fiind lansata in 2008, iar pana la momentul actual s-au vandut peste 270.000 de unitati.

Noul Passat CC dispune de faruri bi-xenon, stopuri care preiau designul celor de la Jetta si Passat dar si faruri autonome pentru viraje, toate fiind disponibile in echiparea de baza.

Gama de motorizari va fi in continuare alcatuita din doua motorizari diesel de 2,0 litri TDI de 140, respectiv 170 de cai putere si trei motorizari pe benzina de 160, 210 si 300 de cai putere.

[nggallery id=173]

author avatar
Razvan Telegescu
1.788 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger