AcasăNewsCel mai cautat fugar al Iasului, capturat in Italia

Cel mai cautat fugar al Iasului, capturat in Italia

Christy Mirsanu, cel mai cautat fugar al Iasului, cunoscut si ca „avocatul hotilor” datorita interlopilor pe care i-a aparat in procese, a fost capturat de carabinierii italieni.

Mirsanu a disparut din tara in luna martie 2012, dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta si inselaciune. Avocatul iesean, pe al carui nume a fost emis mandat european de arestare, a fost prins in regiunea Messina, situata pe coasta nord-estica a Siciliei.

„Gabriel Mirsanu Christy, de nationalitate romana, fugar din 2008, pe a carui nume a fost emis mandat european de arestare pentru infractiunea de frauda, a fost arestat de politia italiana, dupa ce asupra sa au fost gasite documente de identitate false, valabile pentru calatorie in strainatate”, scrie cotidianul messina.sicilians.it.

Politia din Italia lucreaza la intocmirea actelor de extradare si se estimeaza ca Mirsanu va fi transportat in Romania peste maxim trei saptamani.

Pe 13 martie 2012, Christy Mirsanu a fost condamnat de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Avocatul a fost acuzat de procurorii DNA ca ar fi primit 45.000 de lei de la o persoana pentru a interveni la judecatori.

author avatar
Alina Costache
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger