Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cel mai bun profesor din lume, premiat cu 1 milion de dolari de seicul Dubaiului

Cel mai bun profesor din lume, premiat cu 1 milion de dolari de seicul Dubaiului

Autor:

Andria Zafirakou, care preda arta si materialele textile la scoala Alperton Community din nordul Londrei, a fost recompensata cu un premiu de 1 milion de dolari (720.000 de lire sterline) devenind prima profesoara din Marea Britanie care castiga Global Teacher Prize, fiind nominalizata dintre alti 30.000 de finalisti din 173 de tari. 

 

meilleure enseignante du monde andria zafirakou 9d2e0c 0@1x 720x405 Cel mai bun profesor din lume, premiat cu 1 milion de dolari de seicul DubaiuluiCeremonia de decernare a premiului a fost marcata de prezenta campionului mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, care a adus trofeul  la bordul unui Mercedes supersport decapotabil escortat de politia din Dubai.

hamilton 720x471 Cel mai bun profesor din lume, premiat cu 1 milion de dolari de seicul Dubaiului

Trofeul a fost adus de campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, la bordul unui bolid Mercedes

„Felicitari pentru Andria Zafirakou, pentru a castiga titlul de cel mai bun profesor, cea mai frumoasa meserie din  lume,“ a spus suveranul Dubaiului, seicul Mohammad ben Rached Al-Maktoum, dupa ce i-a inmanat trofeul laureatei. Concursul este finantat de trei ani de Varkey Foundation, o organizatie caritabila fondata de familia cu acelasi nume, stabilita in Emiratele Arabe Unite in 1950, cand statul era sub protectorat britanic.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!