Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cel mai bine inarmat om din lume

Cel mai bine inarmat om din lume

Autor:

Il cheama Mel Benrstein, are 71 de ani si vreo 200 de mitraliere, 80 de vehicule militare blindate si cateva zeci de grenade si mine antipersonal.

 

om arme Cel mai bine inarmat om din lume

Rachete, grenade, bombe, blindate, steaguri, sabii, cartuse de tot felul, insemne militare, revolvere, mitraliere, arme antitanc, cam de toate gasesti acasa la Mel Bernstein

Desi este din Brooklyn, New York, Mel a construit un adevarat muzeu al armelor moderne, undeva in Colorado. El estimeaza numai colectia sa de arme la circa 8 milioane de euro, in timp ce intreg muzeul ar face 10 milioane. Atentie, in colectia sa, de la primul razboi mondial la cel din Vietnam, totul este perfect functional si cei mai multi dintre oamenii care vin sa-i viziteze muzeul aleg, pana la sfarsit, sa traga si cu diferite arme: carabine, arme de asalt sau mitraliere de tanc si aruncatoare de grenade. om arme 3 Cel mai bine inarmat om din lumeMel are mitraliere pana si propriul sau dormitor, si se jura ca acest fel de atmosfera il face sa se simta mult mai in siguranta. El este poreclit si Dragon Man pentru ca, pe vremea cand fratele sau avea un atelier mecanic, amandoi au instalat un cap de dragon pe o motocicleta si multa vreme Mel asa a folosit-o. Evident, proprietatea sa din Colorado este cunoscuta acum drept Dragon Land. Colectia lui mai cuprinde uniforme, harti, publicatii, manechine, casti de tot felul, ba chiar si replica unui bunker in marime naturala, daca se poate spune asa.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!