AcasăNewsCei sase tineri acuzati de violare unei minore de 14 ani au...

Cei sase tineri acuzati de violare unei minore de 14 ani au fost eliberati

(foto: realitatea)

Cei sase tineri retinuti sambata, care au fost acuzati ca au violat si au batut o fata de 14 ani, din Giurgiu, au fost eliberati. Tinerii au insa interdictia de a parasi localitatea de domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

(foto: realitatea)

Potrivit Politiei, se pare ca fata a mers de buna voie in vizita la un prieten de-al ei, in casa caruia ar fi fost batuta, legata si obligata sa intretina relatii sexuale cu mai multi tineri. Familia minorei de 14 ani, din comuna Roata, are, insa, alta versiune a incidentului. Acestia sustin ca adolescenta a fost luata cu forta de pe strada si dusa intr-o casa din comuna, unde a fost violata cu cei sapte baieti.

Se pare ca initial fata s-a temut sa le spuna parintilor prin ce a trecut. Matusa minorei a povestit ca nepoata ei era cuminte si ca nu avea nici o legatura cu grupul de prieteni al suspectilor.

In prezent cei sase tineri, pe care politia i-a retinut sambata pentru 24 de ore, au fost eliberati primind interdictia de a parasi localitatea de domiciliu pentru 30 zile. Cel de-al saptelea suspect, minorul in varsta de 14 ani, este in continuare cautat de politie.

author avatar
Alina Costache
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger