AcasăNewsCei  patru aspiranti la functia de procuror general, admisi. Interviul, pe 10...

Cei  patru aspiranti la functia de procuror general, admisi. Interviul, pe 10 aprilie

Cei trei procurori care aveau ragaz pana luni dupa-amiaza pentru a completa dosarul de candidatura si a putea, astfel, intra in procedura de selectie pentru functia detinuta la momentul de fata de catre Augustin Lazar au primit unda verde pentru a da proba interviului. La fel si Lazar, care s-a inscris la randul sau in cursa pentru un al doilea mandat la sefia Parchetul General.

Ministerul Justitiei a anuntat, in aceasta dupa-amiaza de luni, ca toti cei patru candidati – adica atat Augustin Lazar, cat si Pompiliu Marian Drilea – Marga, Gabriela Scutea si Daniel- Constantin Horodniceanu – au indeplinit conditiile legale la selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. „Candidatii declarati admisi vor sustine un interviu in data de 10 aprilie 2019, incepand cu ora 09,00 la sediul Ministerului Justitiei din Bucuresti, Str. Apolodor nr. 17, sector 5”, se mai mentioneaza in comunicatul institutiei conduse de catre Tudorel Toader.

Miercurea viitoare, asadar, cei patru aspiranti la functia de procuror general se vor afla fata in fata cu ministrul Justitiei si cu secretarii de stat care vor fi prezenti la procedura interviului.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger