AcasăNewsCei noua politistii din Olt acuzati de viol vor fi testati cu...

Cei noua politistii din Olt acuzati de viol vor fi testati cu poligraful

Cei noua politisti din Olt, acuzati de Melania Renghea, angajata a Politie Bals, ca ar fi violat-o, vor fi testati cu poligraful, incepand de marti. De asemenea si politista va fi supusa unui test, mai exact unei expertize psihiatrice.

Purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Craiova, Tena Tulitu, a declarat, marti, ca politista Melania Renghea va fi supusa unei expertize psihiatrice. Prin acest control incearca sa se demonstreze daca femeia a avut discernamant in momentul in care l-a injunghiat pe comisarul Gheorghe Barbu si atunci cand i-a acuzat pe cei noua politisti ca ar fi violat-o.

„La inceputul acestei saptamani am dispus ca politistei sa ii fie efectuata o expertiza psihiatrica. Acest lucru se va intampla martea urmatoare. Ea va fi expertizata la Institutul de Medicina Legala din Craiova”, a precizat Tena Tulitu.

Procurorul de caz a dispus, de asemenea, ca cei noua politisti, acuzati de Renghea ca ar fi violat-o, sa fie supusi testului poligraf. Seful Politiei Olt, Ion Voicu, a adus un document medical prin care dovedeste ca ar avea probleme cardiace si nu poate fi supus stresului, astfel incat, deocamdata, nu va fi testat cu poligraful.

„Toti politistii audiati in acest dosar in calitate de faptuitori vor fi supusi testului poligraf. Ei sunt programati zilnic la Pitesti. Daca nu ma insel chiar de astazi ( marti, n.r.) au inceput”, a afirmat Tena Tulitu.

author avatar
Alina Costache
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger