AcasăNewsCeausescu i-a stricat linistea lui Ion Iliescu

Ceausescu i-a stricat linistea lui Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost operat cu succes pe inima de ziua Pacalelilor, la Institutul de Boli Cardiovasculare “C.C Iliescu” din Bucuresti. Acesta, conform medicilor, este in stare stabila si a fost transferat de la reanimare intr-un salon normal.

Pericardita hemoragica, boala cu care a fost diagnosticat acum fostul presedinte, inseamna ca in jurul inimii exista un lichid care contine sange. ”Eliminarea lichidului se face prin mai multe proceduri, iar interventia este considerata moderat de complicata, a spus medicul cardiolog Mircea Cinteza.  “Nu e grav ca pe o inima oprita, e o operatie cu un oarecare risc”, a explicat medicul cardiolog. Iliescu a mai suferit, de-a lungul timpului de diverse afectiuni cardiace. Cu tot ce i s-a pus la dispozitie, aparatura de ultima generatie si o interventie chirurgicala de succes, totusi linistea lui Ion Iliescu a fost stricata de Ceausescu. Este vorba despre protestatarul Marian Morosanu, poreclit ”Ceausescu”,  care a fost la spitalul unde e internat fostul presedinte, incercand sa-i aduca acestuia o pereche de catuse. Manifestantul, beat fiind, a facut un live pe Facebook din curtea Institutului de Boli Cardiovasculare impreuna cu alte persoane. Mai mult, au incercat sa intre in incinta spitalului si sa tulbure linistea pacientilor. Cei care vroiau sa ia cadre din curtea spitalului au fost alungati de politistii sositi la fata locului. Cei de la paza si politistii au pus capat incidentului si Ceausescu a fost din nou amendat.

author avatar
Ramona Feraru
452 afisari

2 COMENTARII

  1. Balbaitul asta trebuie arestat,face prea mult circ si nimeni nu-i face nimic,cu toate amenzile luate uite ca i-a mai ramas bani de o berica doua.Prea si luat-o in cap cretinul asta!

  2. Ramona , omul asta nu bea , a ramas cu sechele de cand a fost batut la revolutie si mineriade , a scapat ca print-o minune de la moarte . Habar n-ai cine este acest om , cere-ti scuze si tu si cretinul de mancurt jegos ce posteaza cu pseudonimul ” un roman ” , desi , nu are cetatenie si nationalitate romana . Daca asta e ROMAN , cere-i pasaportul , afli cum il cheama doar daca cunosti alfabetul chirilic . Intreba-l pe Maries cine este Marian Moroseanu , nu te mai pronunta anapoda fara sa ai habar despre oameni si meritele lor. La Revolutie , cati ani aveai , Ramona , de ce vorbesti in necunostinta de cauza ? Sa impusti un gologan din minciuni ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger